Katera krema za sončenje je najboljša za vas?

»Katera krema za sončenje je najboljša za zaščito naše kože?«, je vprašanje, ki si ga pozno spomladi in poleti postavljamo zelo pogosto. V družbi je namreč zavedanje, da je sonce sicer prijetno in v manjši meri koristno, hkrati pa je tudi izredno nevarno. Kvalitetna krema za sončenje je torej v pozno pomladnih in poletnih mesecih zaradi močnejšega sonca še toliko pomembnejša, kot v preostalem času v letu. Predolgo izpostavljanje soncu, še posebej brez zaščite, je namreč lahko izredno nevarno. Ne samo, da postara kožo in na njej ustvari napake, kot so pege ali madeži, ampak lahko povzroči tudi opekline in celo nekatere bolezni kože.

Na tržišču je ogromno različnih izdelkov, prav zaradi tega je vprašanje, katera krema za sončenje je najboljša, zelo na mestu. Odgovor je odvisen od več faktorjev. Različne kvalitetne kreme za sončenje namreč niso enako primerne za vse posameznike. Katera krema za sončenje je najboljša za vas je torej odvisno predvsem od tega, kakšno kožo imate, kakšno zaščito ta potrebuje in kako se po nanosu kreme odziva koža.

krema za sončenje za hitrejšo porjavitev

Krema za sončenje za hitrejšo porjavitev je vedno dobra izbira

Čeprav nekateri posamezniki nimajo veliko zaupanja v kreme za sončenje za hitrejšo porjavitev, pa lahko nekatere kvalitetne kreme za sončenje, ki so hkrati tudi kreme za sončenje za hitrejšo porjavitev, delujejo zelo dobro. Izdelek blagovne znamke Tosama je eden takšnih.

Mnogi posamezniki, ki se dobro zavedajo, kako pomembno je, da so izdelki za kožo in telo prijazni tako do telesa kot do okolja, bodo na vprašanje, katera krema za sončenje je najboljša, vedno odgovorili da takšna, ki je narejena iz popolnoma naravnih sestavin, a še vedno dovolj učinkovita za kakovostno zaščito. V ponudbi podjetja Tosama dobite visoko kakovosten izdelek za zaščito pred soncem, ki je narejen iz popolnoma naravnih sestavin.

Izdelek je hipoalergen in 100% ekološki. Ne pušča belih sledi ali mastnih madežev, zato se lahko hitro po nanosu tudi oblečete. Še posebej zato, ker se obenem tudi zelo hitro vpije v kožo. Za seboj pusti prijeten mat občutek, kar pomeni, da koža po nanosu ni naoljena.

Izdelek se lahko pohvali z obema zaščitama proti ultravijolični svetlobi, torej z UVA in UVB zaščito, ter zaščitnim faktorjem 25. Preverjen je bil na 75 prostovoljcih, med njimi je bilo tudi 25 takšnih, ki so v preteklosti že imeli težave s tovrstnimi izdelki. Prav nobeden med njimi po nanosu omenjenega izdelka ni imel nobenih težav in reakcij, tako lahko z gotovostjo rečemo, da je ta res hipoalergen. Posledično je tako primeren tudi za posameznike, ki imajo občutljivo kožo in za tiste, ki imajo težave z alergijami in dermatitisom. Primeren je tudi za otroke in dojenčke, ob enem namreč tudi pomirja kožo in pospešuje njeno regeneracijo.

Hkrati pa gre tudi za kremo za sončenje za hitrejšo porjavitev. Poskrbi namreč za boljšo ter enakomerno tvorbo melanina. To pa ima za posledico, da lažje porjavite. Barvo boste tako dobili na telesu in naravi prijazen način, brez da bi pri tem poškodovali svojo kožo. Ob enem pa bo pridobljena porjavelost tudi enakomerna in zato lepša.

 

Kvalitetna krema za sončenje iz naravnih sestavin

Kvalitetna krema za sončenje, ki je vzgojena na zeliščnem posestvu Cvetka, bo za vas in okolje zares odlična izbira. Izdelek je namreč ustvarjen iz popolnoma naravnih sestavin, ki na kožo delujejo blagodejno ter poskrbijo za njeno pomiritev in regeneracijo, pa tudi za mehkobo in svilnat občutek.

  • V izdelku sicer najdemo več različnih olj in drugih naravnih kakovostnih sestavin, kot so:
  • orehovo olje
  • kakavovo maslo,
  • olje jojobe ter
  • arganovo olje.

 

Ne smemo pozabiti niti na 7 izvlečkov zelišč, ki so bili vzgojeni na zeliščnem posestvu Cvetka. Vsi so pridobljeni z lastno, ekološko vzgojo, zato je njihov izvor popolnoma znan. Izdelek pa ne vsebuje dodatnih eteričnih olj, ki bi lahko povzročila alergijske reakcije.

kvalitetna krema za sončenje

Katera krema za sončenje je najboljša? Tista, ki ponuja zaščito z mineralnimi filtri

Večina izdelkov za zaščito pred soncem deluje na osnovi kemičnih UV filtrov. Ti se vpijejo v kožo in običajno delujejo kar dobro. A treba se je zavedati, da s tem, ko se v kožo vpijejo kemični filtri, se vanjo vpijejo tudi različne kemikalije, ki niso zdrave in ne koristne za vaše telo. Mineralni filtri so morda res nekoliko manj obstojni, vendar so veliko boljši za vašo kožo.

Omenjeni izdelek za zaščito pred soncem vsebuje naravne minerale, kot sta cinkov in titanov oksid, brez nano delcev. Ti kožo pred soncem zaščitijo na mehanski način. To pa seveda pomeni, da se lahko tudi zdrgnejo ali sperejo, kar pripelje do tega, da je izdelek v tem primeru manj učinkovit. Prav zaradi tega je pomembno, da pazite, da delcev ne zdrgnete s kože z brisačo, jih sperete med kopanjem ali zdrgnete z drgnjenjem nahrbtnika ob hrbet. Krema za sončenje za hitrejšo porjavite ima enake lastnosti.

To lahko rešite tako, da izdelek večkrat ponovno nanesete na kožo, še posebej v primerih, ko se vam zdi, da ste lahko zaradi nečesa nehote odstranili omenjeno mehansko zaščito. Tako bo vaša koža zagotovo zaščitena pred soncem, a na naraven in koži ter okolju prijazen način.