Cena montažne hale je zaradi hitre gradnje ugodna

Cena montažne hale je odvisna od več dejavnikov kot sta npr. površina in oblika samega objekta. Montažne hale se namreč lahko pohvalijo s kar nekaj prednostmi, zaradi katerih je cena lahko ugodnejša od ostalih alternativ.

Gradnja montažne hale je zelo hitra. Sama postavitev traja od enega do štirih dni. Ker so enostavni tudi birokracijski postopki, boste lahko s svojo obrtjo pričeli v zelo kratkem času. Enostavna mobilnost je naslednja prednost, ki jo prinaša postavitev montažne hale. Po zaslugi enostavnega sestavljanja in razstavljanja lahko montažni objekt kadarkoli podrete in prestavite na drugo lokacijo. Če bi torej želeli prestaviti podjetje na novo lokacijo, boste to lahko storiti brez večjih težav.

cena montazne hale za skladiscenje

Gradnja montažne hale lahko vključuje gradnjo s toplotno izolacijo ali brez. Od želene izbire je potem seveda odvisna tudi cena montažne hale. Tiste brez izolacije so namenjene shranjevanju strojev in drugih izdelkov, v primeru da pa bi želeli v prostoru preživeti veliko časa, pa je nabolje da se odločite za izolirano halo iz panelov. Ta pa je tudi odlična rešitev za morebitne servise ali proizvodnjo. Zaradi toplotne izolacije je delo v prostoru prijetno vse dni v letu.

Postavitev montažne hale vključuje tudi pestro dodatno opremo. Ob nakupu lahko izbirate med drsnimi in dvižnimi vrati, osebnimi prehodi, PVC okni, različno razsvetljavo in še in še. Izbira je res velika. Vse zgoraj naštete prednosti montažnih hal pa dopolnjuje še dolga življenjska doba. Ne glede na to, ali se boste odločili za gradnjo montažne hale iz panelov ali pločevine, izbrana skladiščna hala vam bo služila še dolgo časa.

Cena montažne hale odvisna od vrste

Industrijske hale niso vse enake, saj so ene izdelane iz panelov, druge pa iz pločevine. Postavitev montažne hale iz panelov, z izolacijo ali brez, je odlična izbira za proizvodnjo, avtomobilske servise ali celo pisarne oz. poslovne prostore. Zanjo je značilna zelo hitra montaža, kar pomeni, da jo je mogoče uporabljati že v nekaj dneh. Kljub visoki tehnični varnosti so birokracijski postopki postavitve poenostavljeni, cena montažne hale pa je nadvse ugodna.

Montažna hala iz pločevine je v bistvu zgrajena podobno kot iz panelov. Konstrukcija je pravzaprav enaka, razlika je le v tem, da so stranice in streha iz trapezne pocinkane pločevine. Ker material ni toplotno izoliran, ni ravno primerna izbira za poslovne prostore. Hale iz pločevine so bolj primerne za skladiščenje izdelkov, materialov in strojev, ki jih temperaturna nihanja ne bodo prizadela. V njih lahko shranjujete morebitno kmetijsko mehanizacijo, strojno opremo ali celo helikopterje.

skladiscna-hala-za-kmetijsko-mehanizacijo

Gradnja montažne hale za širjenje poslovanja

Ali se je tudi v vašem poslu pojavila potreba po dodatnih površinah? Razmišljate o razširitvi posla? Potem je podjetje Biro Ogis iz Celja pravi naslov. Podjetje namreč že 30 let gradi svojo zaupanja vredno znamko in je v tem trenutku vodilno na področju pokrivnih rešitev na območju Vzhodne Evrope. Za skladiščenje je na voljo več vrst pokrivnih površin, ki se med sabo razlikujejo po materialu in osnovnih lastnostih. Katero izbrati, je odvisno predvsem od tega, katere izdelke nameravate skladiščiti.

Cenejša in preprostejša varianta so skladiščni šotori, ker pa se v njih zaradi nihanja temperature lahko ustvarja vlaga, so ti primernejši za stroje, materiale in izdelke, ki jim vlaga ne škodi. V primeru, da bi radi skladiščili izdelke, ki bi se ob previsoki vlagi poškodovali ali uničili, pa je postavitev montažne hale iz kakovostnih materialov, ki je ustrezno izolirana in v kateri ne nastaja kondenz, boljša izbira. Skladiščna hala je v bistvu nekakšna nadgradnja industrijskih šotorov, ki jo dopolnjuje ugodna cena montažne hale.

hitra-gradnja-montazne-hale

Odločitev podjetja za postavitev dodatnih pokrivnih površin le-temu zagotovlja vrsto dobrobiti in pozitivno vpliva na celotno sliko poslovanja. Če ima podjetje manjše poslovne prostore in veliko zalogo ali količino materiala, potem ta zaseda velik del dragocene bivalne površine in s tem je seveda omejeno tudi samo poslovanje podjetja. Prestavitev izdelkov in materiala v dodaten skladiščni prostorbo sprostilo bivalne površine, ki jih podjetje lako izkoristi za druge namene in širitev dejavnosti.

Poleg nakupa na voljo tudi izposoja montažnih objektov

Poleg nakupa ali najema skladiščnih prostorov Biro Ogis izposoja tudi opremo na različnih javnih prireditvah. Asortiment zajema različne prireditvene šotore vseh velikosti, ki so namenjeni sejemskim, športnim in drugim dogodkom. S svojimi produkti poskrbijo tudi za obiskovalce na koncertih, veselicah in različnih kulturnih prireditvah kot tudi na porokah, na voljo so tudi šotori vip zvezda in gostilniški jurčki. V kolikor potrebujete za izvedbo prireditve še več kot samo pokrivne rešitve, dostavijo in zmontirajo tudi ostalo opremo in sicer: razstavne pulte, odre, različne mize, stole in klopi, hladilnike, točilne pulte, usmerjevalne ograje, skratka poskrbijo za skoraj čisto vse.

Prednost njihovega podjetja je celovita ponudba, hitra montaža in demontaža opreme, postavitev na različnih podlagah in kakovostna izvedba. Vse postavitve opravijo v dogovorjenem času, za kar poskrbi uigran tim zaposlenih z ogromnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Vabljeni k ogledu pestre in ugodne ponudbe.

postavitev-montazne-hale